Home Ontspanningsmassage
Afdrukken E-mail

 

Ontspanningsmassage

Wie kent het niet. Alle dagen druk in de weer, op je werk of thuis. Daardoor kunnen er lichamelijk en of geestelijk problemen zich voordoen, waardoor er vervelende kwaaltjes kunnen ontstaan zoals:

  • Pijnlijke nek of rug
  • Hoofdpijn
  • Vermoeide benen

Dan zijn er momenten dat je denkt, nu even niet. Dan is een ontspanningsmassage een kleine vakantie voor u lichaam zodat u het geestelijk weer aan kunt. Ontspanningsmassage heeft als doel om lichaam en geest weer in balans te krijgen. Het werkt ontspannend, maar tevens krijg je ook weer energie. Door huid aanraking ontstaat er een energie verhogende en ontspannende prikkeling.

Massage Zutphen Onstspanningsmassage  Karins Massagepraktijk Zutphen

Bij een massage wordt gebruik gemaakt van wrijving en kneding, waardoor de stofwisselingsprocessen in het weefsel ook beter verlopen: - grotere toevoer van zuurstof en voedingsstoffen  - grotere afvoer van afvalproducten v/d stofwisseling ( melkzuur). - maar er ontstaat ook pijnvermindering  - en het gelukshormoon, endorfine, worden gestimuleerd, die zorgen voor vrolijkheid. Voel de kracht en warmte, die ik u geven kan met een massage.

Voor alle duidelijkheid: Welke vorm van massage er in Zutphen ook gegeven wordt, massage dient ter alle tijden op een gezond lichaam gegeven te worden.