Home Hotstone Massage
Afdrukken E-mail

Hotstone massage is een massage waarbij  verwarmde basaltstenen op het lichaam geplaatst worden.

Bij hotstone massage worden soepele basalt stenen (stenen die worden verwarmd met water van 42-45 graden) geplaatst op knooppunten van het lichaam zoals de wervelkolom, de palmen van de handen en tussen de vingers en de tenen.

Hotstone massage werkt ontspannend

Hotstone massage werkt erg ontspannend. Het idee achter hotstone massage is dat de warmte afkomstig van de warme stenen dieper in het spierweefsel dringt voor een diepe ontspannende werking. Deze warmte zorgt dat gespannen spieren door stress weer los komen waardoor de pijn en kramp zal worden weggenomen.

Massage Zutphen Hotstone behandeling  Karins Massagepraktijk Zutphen

Tevens zorgt de warmte ervoor dat het bloed beter circuleert in het lichaam en daardoor meer voedingsstoffen voor individuele cellen levert en het lymfevatenstelsel stimuleerd in het transporteren van afvalstoffen afkomstig uit cellen. Ook wordt er energie van het lichaam los gelaten wat geblokkeerd was door vermoeidheid en stress. Het zenuwstelsel komt hiermee in een rustiger staat en bevrijdt de geest van angst.

Al met al wordt de hitte van de stenen in hotstone massage gebruikt om het lichaam te verjongen en om zichzelf te laten genezen. Het stopt de effecten van stress in het lichaam en stress is vaak een katalysator in de ontwikkeling van bepaalde ziekten. De massage wordt bij mij thuis gegeven en duurt zo ongeveer een uur.

Voor tarieven voor Zutphen kunt u hier kijken.