Home Extra Info
Afdrukken E-mail

Verzoeken

Hygiëne is erg belangrijk. Zowel voor jou als voor mij. Ik wil je dan ook vragen om, voordat je naar Zutphen komt, een douche of bad te nemen.
Gebruik niet vlak voor de massage parfum, bodylotion of make-up.
Zet je mobiele telefoon uit of op stil. Wanneer je een massage hebt gepland en door omstandigheden toch de telefoon aan moet laten, geef dat dan van te voren even aan.

Ben je verhinderd, geef dit dan zo snel mogelijk door, zodat ik deze tijd voor een andere cliënt kan gebruiken.

Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid vind ik erg belangrijk. Wanneer je bij mij voor de eerste keer komt, zullen we daarom voorafgaand aan de massagebehandeling een kort intakegesprek hebben. Verder ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.

Lees op mijn website ook meer over symptomen waarbij je geen massages of alleen gedeeltelijke massages mag ontvangen, de zogenaamde contra-indicaties. Bij twijfel: raadpleeg altijd eerst je huisarts of specialist.

Verder mag je er rekening mee houden dat de massagepraktijk is gevestigd op de begane grond en zodoende makkelijk te bereiken is. Het is niet mogelijk gebruik te maken van een douche. Voor mijn massages, pakkingen en scrub-behandelingen is dit ook niet noodzakelijk. Behandelingen zijn alleen op afspraak.